Etusivu > Jälkiruoka > Ananastosca

Ananastosca

 

Koko tosca

Koko tosca

Ananastosca

Ananastosca

Kokeilemme tänään mtv3.fi -sivustolta löytynyttä ohjetta. Tämä ohje haettiin kun meillä oli jääkaapissa yksi ananas joutilaana. Kivan makuinen ja helppo jälkkäri! Nautiskelimme annokset vaniljajäätelön kera.

Neljälle:

2 pientä ananasta / 1 iso

Tosca:

  • 2 pss mantelilastuja (meillä osa rouhetta)
  • ½ dl kidesokeria
  • 50 g voita
  • 1 rkl (kahvi)kermaa
  • 1 rkl vehnäjauhoja

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Sekoita toscan ainekset kattilassa, hauduta kunnes voi on sulanut.

3. Halkaise ananas pituussuuntaan ja paloittele hedelmäliha.

4. Laita vuokaan ja levitä toscataikina päälle. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.

Advertisements
Kategoriat:Jälkiruoka Avainsanat: , , ,
  1. Heli
    05/02/2012 18:08

    Ah – ananasta ja toscajuttua! Ei voi olla kuin hyvää! Pitääpä kokeilla :)

  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: