Etusivu > Pääruoka > Uuniperunat feta-kasvistäytteellä

Uuniperunat feta-kasvistäytteellä

20120204-151625.jpg

Täyte

Täyte

Uuniperunat suolapedillä

Uuniperunat suolapedillä

Olenkohan koskaan tehnyt uuniperunoita? Tänään pohdittiin, että pitäisi tehdä joku kiva kevyt lounas kun illalla on tiedossa raclettea ja tämä ohje osui silmään uusimmasta Maku-lehdestä. Lisäsin perunoiden paistoon ystäviltämme saadun vinkin suolapedistä. Kun perunat paistetaan suolapedillä, tulee kuoresta rapea ja potut saa samalla nätisti tarjolle.

4 annosta

4 isoa tai 8 keskikokoista Rosamunda-perunaa

Täyte

  • 2 tomaattia
  • 1 vihreä paprika
  • 1/3 kurkkua
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 dl kivettömiä kalamataoliiveja
  • 2 dl (750 g) turkkilaista jogurttia (Lindahlin Rysk-jogurtilla saa ihanan kermaisen koostumuksen)
  • 2 tl hunajaa
  • 2 tl oreganoa
  • 0,5 tl mustapippuria

Harjaa perunat puhtaiksi. Pistele ne haarukalla. Levitä uuninpellille merisuolaa ja nosta perunat suolapedille.

Kypsennä perunat 200-asteisessa uunissa n. 1h.

Valmista täyte. Leikkaa tomaatit, paprika ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Murskaa feta haarukalla. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja tarjoa perunoiden kera.

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: