Etusivu > Pääruoka > Pasta ja kermainen kanttarellikastike

Pasta ja kermainen kanttarellikastike

Pasta ja kermainen kanttarellikastike

Pasta ja kermainen kanttarellikastike

Illan teema on ollut yksinkertaista mutta hyvää. Päätimme tehdä pastaa ja sen seuraksi sienikastiketta. Pakkasesta löytyi noin puoli litraa kanttarelleja ja kaapista kermaa joten siinähän se päivällinen melkein jo oli. Sieniruokien kanssa saa käyttää mausteita aika varovasti, ettei tule jyrättyä sienien makua joten päätin maustaa kastikkeen vain kevyesti yrteillä. Lopputulos oli todella herkullinen ja moninkertaisesti pienen vaivan arvoinen :)

Kermainen kanttarellikastike kahdelle

  • n. 0,5 l kanttarelleja
  • reilusti voita paistamiseen
  • 2 dl kermaa
  • n. 0,5 dl tuoretta persiljaa (pieni nippu) hienonnettuna
  • ripaus kuivattua salviaa (n. 1 tl)
  • hieman mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa
  • loraus vettä jos tarvetta

Paista kanttarellit reilussa määrässä voita. Kaada sitten joukkoon kerma ja jatka kastikkeen keittämistä hieman miedommalla lämmöllä. Lisää joukkoon tuore persilja (jätä vähän koristeluun) sekä hieman kuivattua salviaa ja mustapippuria. Anna kastikkeen keittyä kokoon miedolla lämmöllä samalla kun laitat pastan kiehuvaan veteen. Voit lisätä kastikkeeseen välillä hieman vettä jos näyttää, että siitä on tulossa liian paksua. Kun pasta on al dente, mausta kastike suolalla maun mukaan ja tarjoile heti pastan kera. Koristele tuoreella persiljalla.

Mainokset
Kategoriat:Pääruoka Avainsanat: , , , , ,
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: