Etusivu > Lisäke > Rucolavoi

Rucolavoi

Rucolavoi

Rucolavoi

Viikonloppuna juhlittiin rapujuhlia ja meillä oli äitini kanssa testauksessa useampikin uusi ohje. Yksi illan suosikeista oli rucolavoi jota tarjoilimme erilaisten näkkileipien kera. Tämä voi oli todella yksinkertainen tehdä ja maistui mahtavalle leipien sekä rapujen kera.

  • n. 300 g voita (normaalisuolaista)
  • 4 ruukkua tuoretta rucolaa
  • 0,5 yksikyntinen valkosipuli (tai n. 2-3 valkosipulin kynttä)
  • ripaus suolaa

Pese ja hienonna rucola veitsellä tai sopivalla koneella. Itse käytin tähän veistä – rucola on helppo ja nopea hienontaa käsinkin. Sekoita rucola sitten huoneen lämmössä pehmenneeseen voihin. Puristelin itse rucolan voin joukkoon ensin käsin ja jatkoin sitten vatkaimen avulla pienimmällä teholla. Rucola ”hikoili” vielä tässä vaiheessa vähän joten kaadoin ylimääräisen nesteen vaan surutta pois kiposta. Purista joukkoon valkosipuli ja lisää ripaus suolaa jos tarvetta. Kannattaa maistella rucolavoita ennen suolan lisäämistä. Siinä se. Helppoa ja hyvää kuin mikä!

Näkkileipätarjotin

Näkkileipätarjotin

Advertisements
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: