Etusivu > LCHF, Matala GI, salaatti > Coleslaw

Coleslaw

Coleslaw

Coleslaw

Tein itselleni lounaaksi, iltapalaksi ja välipalaksi – eli mille aterialle tahansa reilun annoksen Coleslaw-salaattia. Tämä ohje on omani ja yhdistelmä useita eri lähteistä löytämiäni ohjeita. Salaatin tekeminen on todella helppoa ja lopputulos on maukas. Joissain ohjeissa mainittiin omena, mutta koska pyrin tällä hetkellä välttämään turhaa hedelmien syömistä, jätin ompun väliin ja turvauduin porkkanaan ja purjosipuliin makua tuomaan. Hyvin pärjäsi ilman omenaakin.

Coleslaw-salaatti

n. 1 l salaattia

  • 800-900 g kaalia
  • 4 kevätporkkanaa (eli jos isoja porkkanoita, vähempikin riittää)
  • 0,5 purjosipulia
  • 1 dl crème fraichea
  • 2 reilua ruokalusikallista majoneesia
  • 2 tl dijonsinappia
  • mustapippuria
  • suolaa

Leikkaa kaali ohuiksi siivuiksi. Suikaloi porkkana tai raasta se. Käytin itse kuorimaveistä suikaloimiseen. Pese purjo hyvin ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta oman maun mukaan.

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: