Etusivu > LCHF, Matala GI, Pääruoka > Lohta vuohenjuustolla ja parsakaalia kermassa

Lohta vuohenjuustolla ja parsakaalia kermassa

Lohta vuohenjuustolla ja parsakaalia kermassa

Lohta vuohenjuustolla ja parsakaalia kermassa

Tein tänään helpoimman pääruoan aikoihin. Stockan Herkusta tarttui matkaan lohta ja sen ympärille rakentui tämä annos. Kerman sijasta tai lisäksi annokseen olisi sopinut smetana.

Tarvitset

  • n. 0,5 parsakaalia per nenä
  • sopivasti lohta
  • pari rkl pinjansiemeniä
  • n. 4 tl vuohenjuustoa per ruokailija
  • 1- 2 dl kermaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tilliä
  • voita vuoan voiteluun
Voitele uunivuoka. Aseta lohi vuoan pohjalle nahkapuoli alaspäin. Leikkaa kalaan viiltoja tasaisin välein. Lusikoi viiltoihin sopivasti vuohenjuustoa. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa ja leikkaa tilliä. (Käytin itse valmista ”Splash”-mausteseosta tällä kertaa, mutta näillä mausteilla pärjää hyvin tai voi käyttää omia lemppareita). Pese ja leikkaa parsa lohen ympärille. Kaada lopuksi kerma parsan ja kalan päälle. Ripottele pinjansiemenet kalan päälle. Paista 200°C:ssa n. 20-30 min, riippuen lohipalan koosta. Paista siis kunnes kala on kypsää.
Se on siinä :) Tämän lisäksi voi tehdä vihreän salaatin jos on reippaalla tuulella. Itse en tänään ollut.
Tämä on loistava GI / LCHF -ruoka.
Lohi vuoassa

Lohi vuoassa

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: