Etusivu > Jälkiruoka > Spelttiletut

Spelttiletut

Spelttiletut ©Hanna Stolt

Spelttiletut

Kesällä en tiedä montaa niin hyvää jälkiruokaa kuin letut ja tuoreet mansikat. Olen myös suunnattoman onnellinen pienestä sijoituksestani täysvalurautapannuun jolla nyt voin paistella pikkulettuja niin paljon kuin sielu… ja maha sietää :) Tässä yksinkertainen spelttilettujen ohje kesäpäiväksi.

  • 5 dl täysmaitoa
  • 2,5 dl spelttijauhoja
  • 3 kananmunaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • voita paistamiseen

Tämä lettutaikinan ohje on todella helppo. Sekoita kaikki ainekset ja jos maltat, anna taikinan turvota n. 1h jääkaapissa. Paista letut äläkä säästele voita paistaessasi. Syö mahdollisimman nopeasti ja tarjoile mansikoiden / mansikkahillon / vaniljajäden / kermavaahdon tai muun herkun kera.

Advertisements
Kategoriat:Jälkiruoka Avainsanat: , , ,
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: