Etusivu > Pääruoka > Pikaruokaa: siikaa ja uunivihanneksia

Pikaruokaa: siikaa ja uunivihanneksia

Siikaa ja uunivihanneksia

Siikaa ja uunivihanneksia

Joskus on kiire ja ruoka pitää syntyä hetkessä. Tämä setti oli sekä helppo, että nopea valmistaa. Lopputulos herkkua! Uunivihannekset syntyvät useimmiten reseptillä ota-mitä-kaapista-löytyy-ja-paista-se :)

Uunivihannekset kahdelle

  • Kourallinen vihreitä papuja
  • n. 10-15 kirsikkatomaattia
  • 1 porkkana
  • 1 fenkoli
  • provencale-mausteseosta, suolaa, mustapippuria

Pilko vihannekset ja lado ne uunin kestävään vuokaan. Kaada päälle hieman oliiviöljyä ja ripottele joukkoon provencale-mausteseosta ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita hyvin. Levittele vihannekset vuokaan tasaisesti. Paista 200°C:ssa kypsiksi (n. 15-20 min)

Siika

  • 2 siikafilettä

Ripottele siikafileiden päälle haluamasi mausteet (esim. valkopippuri, lime-chili-sekoitusta ja paprikajauhetta) ja paista voissa.

Se on siinä :) Hyvää ruokahalua!

Mainokset
Kategoriat:Pääruoka Avainsanat: , , ,
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: