Etusivu > Aamupala, Matala GI > Aamupalaksi papu-feta-munakas

Aamupalaksi papu-feta-munakas

Munakas vihreillä pavuilla ja fetalla

Munakas vihreillä pavuilla ja fetalla

Tässä eräänä aamuna päätin hyödyntää edellisillan ruuantähteitä ja väsäsin itselleni papu-feta-munakkaan. Pitäisi tehdä vastaavia temppuja useamminkin, sillä tulos oli tosi herkullinen.

Ainekset

  • 3 kananmunaa
  • n. 3 rkl vettä tai esim. kermaa
  • kourallinen keitettyjä vihreitä papuja
  • 0,5 pakettia Arlan Apetina fetasekoitusta, missä aurinkokuivattuja tomaatteja (nämä on tosi näppäriä!)
  • suolaa
  • mustapippuria
Munat ja vesi haarukalla tai vispilällä sekaisin. Mausta suolalla ja mustapippurilla  ja kaada öljytylle pannulle. Paista miedolla lämmöllä hetken aikaa niin että ihan munakkaan pohja jähmettyy. Kaada päälle pavut (tai asettele nätisti). Kun munakas on lähes kypsä, lisää päälle fetakuutiot. Niitä ei kannata laittaa liian aikaisin, etteivät sula kokonaan.
Käytän tämän kaltaisen munakkaan tekemisessä isoa lautasta tai pannun kantta apuna. Näin munakas kypsyy myös päältä nopeammin.
Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: