Etusivu > Jälkiruoka > Mustikka-cookie-mascarponevaahtojälkkäri

Mustikka-cookie-mascarponevaahtojälkkäri

 

Sivusta

Sivusta

Kävin tässä pari viikkoa sitten äidin herkkuruokia syömässä. Jälkkäriksi pöytään kannettiin mustikka-cookie-mascarponevaahtojälkkäri, mikä oli ihan mielettömän hyvää! Juttu vaan parani kun ohje selvisi, se nimittäin oli helppo :)

Mustikka-cookie-mascarponevaahtojälkkäri

(n. 4:lle)

  • koristeeksi tarhamustikoita (n. 0,5 pss)
  • 5-6 dl tavallisia mustikoita
  • n.8 cookies, esim. suklaa-kaurakeksejä, sellaisia muhkeita jenkkimallisia
  • 1 rasia mascarponejuustoa
  • 1,5 dl luomukermaa
  • sokeria
  • vaniljasokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita mascarponejuuston kanssa. Makeuta sokerilla ja vaniljasokerilla. Älä makeuta kuitenkaan paljon, sillä mustikka on itsessään melko makeaa, samoin keksit. Survo tavalliset mustikat ja voit halutessasi lisätä aavistuksen sokeria joukkoon. Murenna keksit.

Kokoa seuraavaksi annokset jälkiruokamaljoihin. Tasaa mustikkasurvos lasien pohjalle. Nostele sen päälle puolet mascarponevaahdosta hieman paksummaksi kerrokseksi. Seuraavaan kerrokseen tulee cookie-murut, noin 2 keksiä per annos. Sitten tasaa loput mascarponevaahdosta ja koristele annos tarhamustikoilla.

Mustikka-cookie-mascarponevaahtojälkkäri © Hanna Stolt

Mustikka-cookie-mascarponevaahtojälkkäri

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: