Etusivu > Alkuruoka, Joulu, Juhlaan, Keitot > Mätimaljat

Mätimaljat

Mätimalja © Hanna Stolt

Mätimalja

Jouluun kuuluu aina vähintään mätimaljat. Ohjeen löydät aiemmasta postauksestani. Tuokin on näköjään tehty vuosi sitten joulun jälkeen, perinteitä siis noudatetaan. Tämä on niin herkullinen, niin juhlava alkuruoka, ettei joulusta ehkä enää tulisi mitään ilman mätimaljoja.

Mätimaljat eivät kuitenkaan ole ainoastaan jouluruokaa, vaan niitä voi tarjota pitkin vuotta aina kun haluaa jotain extra hyvää alkupaloiksi.

Tänä vuonna joimme näiden mätimaljojen kera Jackson Estaten valkoviiniä, mikä maistui erinomaisesti. Kuulemma myös erinomainen sushi-viini, minkä voin hyvin kuvitella pitävän paikkansa. Nuoreksi viiniksi myös erinomaisen maukas :)

Jackson Estate valkoviini © Hanna Stolt

Jackson Estate valkoviini © Hanna Stolt

Alkon kuvaus: Kuiva, erittäin hapokas, kypsän herukkainen, nokkosinen, karviaismainen, hennon mineraalinen

Lisätietoja Alkon sivuilta.

Advertisements
  1. 30/12/2010 08:42

    Pakko todeta, että erittäin mielenkiintoinen rakenne tässä mätimaljassa. To-do -listalle ehdottomasti :)

    • 30/12/2010 10:15

      Kannattaa ehdottomasti testata, tämä on ollut iso suosikki jo vuosia niin meidän perheessä, kuin vieraiden keskuudessa :)

  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: