Etusivu > Jälkiruoka, Matala GI > Sokeriton mustikkarahka

Sokeriton mustikkarahka

Mustikkarahka

Mustikkarahka

Helppo ja nopea mustikkarahka ilman sokeria syntyi eilen Stevian avulla.

  • 3,3 dl vispikermaa (purkki oli juuri tuon kokoinen)
  • 2 prk maitorahkaa
  • 1/4 tl steviajauhetta
  • 1 vaniljatanko
  • 1 pss pakastemustikkaa

Vispaa kerma paksuksi vaahdoksi. Lisää joukkoon stevia. Leikkaa vaniljatanko pituussuunnassa halki ja kaavi siemenet vaahdon joukkoon. Sekoita joukkoon rahka ja mustikat. Sekoita tasaiseksi.

Stevialla makeutettu rahka maistuu hivenen erilaiselle kuin sokerilla makeutettu ja on äärettömän tärkeää ettet käytä sitä liikaa, stevia on nimittäin todella, todella makeaa ja rahka maistuu jopa pistävältä jos laitat sitä liikaa. Siksi kannattaa melkein aloittaa pienen pienellä määrällä ja lisätä hitunen kerrallaan ennemmin kuin laittaa kerralla teelusikallinen, mikä on jo reilusti liikaa.

Stevialla ja vaniljalla makeutettuna tästä tuli täydellinen, proteiinirikas jälkiruoka.

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: