Etusivu > Lisäke, Matala GI, Pääruoka > Kanaa yrttipeitteellä ja Soba nudlar

Kanaa yrttipeitteellä ja Soba nudlar

Kanaa yrttipeitteellä

Kanaa yrttipeitteellä

Yrttilevite kananpäällä on tässä blogissa jo moneen kertaan todettu ihan voittajaratkaisuksi ja aion tehdä sen taas. Toistin viikonlopun harjoituksen ja tein kanaa yrttipeitteellä, tällä kertaa saksanpähkinästä mantelin sijaan. Hyvää se oli näinkin :) Lisäksi keitin pussillisen Renée Voltairen Soba nudlar eli täyjyvävehnästä ja tattarista valmistettuja luomunuudeleita.

Soba Nudlar

Soba Nudlar

Annos kuudelle:

  • 6 kanafileetä
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 0,5 ruukkua tuoretta persiljaa
  • 50-70 g parmesanjuustoa
  • kaksi pussia (à 70 g) saksanpähkinöitä
  • 1,5 valkosipulin kynttä
  • 2 dl Crème fraichea
  • suolaa ja mustapippuria
  • voita uunivuoan voiteluun

Jos nuudelit vaihtaa esim. quinoaan, saa ateriasta matalahiilihydraattisen.

Valmistus:

Lämmitä uuni 200°C. Aseta kanafileet  voideltuun uunivuokaan.

Laita basilika, persilja, parmesan, saksanpähkinät ja valkosipuli silppuriin ja silppua ne tasaiseksi massaksi. Sekoita sitten massaan Crème Fraiche ja mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä yrttilevite kanafileiden päälle ja paista uunin keskitasolla n. 30 min.

Keitä nuudeleita 4-6 min.

Advertisements
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: