Etusivu > Matala GI, salaatti > Halloumi-kanasalaatti

Halloumi-kanasalaatti

Halloumi-kanasalaatti

Halloumi-kanasalaatti

Siskon ollessa kylässä teimme simppelin, mutta hyvän halloumi-kanasalaatin.

Salaattiin tarvitaan (kahdelle):

  • 2 kanan rintafilettä
  • 0,5 pkt halloumijuustoa
  • pari nippua jääsalaattia
  • pari kourallista rucolaa
  • kirsikkatomaatteja

Yksinkertaisuudessaan Ladoimme salaatin lautaselle, sen päälle huuhdellut kirsikkatomaatit ja rucolan. Halloumi paistettiin kevyesti pannulla, samoin kanat. Puolitimme kanafileet, koska oli nälkä ja halusimme nopeuttaa paistamista. Nopean paistamisen huono puoli on tietysti, että kanasta tulee hieman kuivaa helposti.

Rajamäen Balsamicokastikkeet

Rajamäen Balsamicokastikkeet

Annoksesta tuli kuitenkin todella hyvä. Kanan päälle rouhittiin vielä perinteiset suola ja mustapippuri ja salaatinkastikkeeksi meillä oli ihania Rajamäen balsamicokastikkeita. Nämä kyseiset balsamicokastikkeet ovat ihanan paksuja, herkullisia kastikkeita. Itse en yleensä salaatinkastikkeista niin välitä, mutta muutama tippa näitä jotenkin kruunaa useimmat salaatit.

Jääsalaatti ja rucola ovat minun lempisalaattejani – jääsalaatti on ihanan rapeaa ja raikasta, rucola antaa salaatille hyvin makua.

Kuvat © Hanna Stolt

Advertisements
  1. Virve Forsström
    26/08/2010 15:08

    Heippa Hanna ! Sain äidiltäsi tämän osoitteen ja annan Katjalle myös niin saamme herkutella resepteilläsi. t. Virve

  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: