Etusivu > Matala GI, Pääruoka > Täydellinen Medium

Täydellinen Medium

Medium pihvi

Medium pihvi

Olen yrittänyt monet kerrat paistaa kunnon medium pihviä itselleni ja aina pihvistä on tullut kuivaa tai liian medium miinusta. Joku fiksumpi olisi kysynyt äidiltä neuvoa jo ajat sitten, mutta en minä. Jotkut asiat pitää ensin yrittää oppia kantapään kautta ja jos sekään ei auta, voi välähtää neronleimaus. Eli, äidiltä opittu varma ja superhelppo Medium-pihvin valmistusohje:

1) Paista pihvi ensin nopeasti pannulla molemmin puolin niin että pihvin pinta ruskistuu sopivasti.

2) Laita pihvi uuniin avoimessa astiassa 200°C:een tasan 10 minuutiksi.

3) Medium-pihvi on valmista syötäväksi.

Tämä on ihan äärettömän kätevä juttu varsinkin jos päättää tehdä pihvit isommallekin seurueelle kerralla, eikä muuten haise keittiössä paistinkäry.

Taidan alkaa kyselemään neuvoja taas useammin :)

Mainokset
Kategoriat:Matala GI, Pääruoka Avainsanat: , ,
  1. Ei kommentteja.
  1. 12/05/2011 19:18

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: