Etusivu > Jälkiruoka, Pääruoka > Lauantain luksusta vol.2

Lauantain luksusta vol.2

Valmis annos

Valmis annos

Jos aamupala meni tänään nappiin, niin sitten meni kyllä dinnerikin. Tämä pastaruoka on niin simppeliä ja niin hyvää!

Kahdelle tarvitset:

  • sopivasti pastaa oman maun mukaan
  • 2 palloa buffalomozzarellaa
  • paketti parmankinkkua
  • pari terttua kirsikkaterttutomaatteja
  • vajaa paketti vuonankaalia
  • nippu vehnänorasta
  • nippu sitruunaruohoa
  • oliiviöljyä
  • suolaa, mustapippuria

Näin se valmistuu:

Keitä kahdelle hengelle punaista pastaa joka on hieman maustettu jollain pippurilla (siis se pasta).

Silppua vehnänoraat ja sitruunaruoho pieneksi.

Huuhdo vuonankaali (tai muu salaatti) ja kirsikkaterttutomaatit.

Paloittele mozzarella.

Pinoa annos: lautasen pohjalle pastaa. Päälle puoli pakettia parmankinkkua, sen päälle mozzarellaa. Ripottele päälle vehnänalkio-sitruunaruohosilppu. Tämän kasan viereen vuonankaalit ja kirsikkatomaatit. Tarjoa esim. extra virgin oliiviöljyn tai chiliöljyn kera. Päälle viimeiseksi mustapippuria ja halutessa voi vähän rouhia suolaa myllystä.

Juustolautanen

Juustolautanen

Jälkkäriksi haettiin Eat&Joy:sta herkku brie-juusto. Juuston kanssa tarjoiltiin jo tuttua Søbogaardin raparperihilloa ja sitten uutta tuttavuutta Siideri, omena ja calvadoshyytelöä joka on erityisesti tarkoitettu nautittavaksi Camembertin kanssa. Nyt en pysty sanomaan oliko tuo hankittu Eat&Joy:sta vai Hakaniemen hallista. Jommasta kummasta.

Advertisements
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: