Etusivu > Alkuruoka, Joulu, Lisäke, Matala GI > Ginimarinoitu siika

Ginimarinoitu siika

Ginimarinoitu siika

Ginimarinoitu siika

Tämä siikaruoka ei ole välttämättä ihan mielettömän näköinen mutta aivan ihanan makuinen kalaherkku!

Ohje on kuudelle.

Tarvitset:

  • 600g siikafileetä
  • 2 tl suolaa
  • 4 rkl sitruunamehua
  • 4-5 rkl Giniä
  • 10 murskattua katajanmarjaa
  • 1 tlk smetanaa
  • 4 rkl tilliä/ruohosipulia
  • 1,5 dl kermaa

Valmistus:

Poista siikafileistä nahka ja suikaloi fileet. sekoita suola, sitruunamehu, gini ja katajanmarjat kalan joukkoon. Anna maustua jääkaapissa 4 tuntia.

Vaahdota kerma. Sekoita smetana, silputtu tilli/ruohosipuli sekä kermavahto kalan joukkoon. Mausta pippurilla. Tarjoa ruisleivän kanssa.

Glorian ruoka & viini Nro 54 5/2008
Kuva © Hanna Stolt
Mainokset
Kategoriat:Alkuruoka, Joulu, Lisäke, Matala GI Avainsanat: , , , ,
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: