Etusivu > Alkuruoka, Matala GI, salaatti > Mansikka-mozzarella-basilika

Mansikka-mozzarella-basilika

Mansikka-mozzarella-basilika

Mansikka-mozzarella-basilika

Jatketaan mansikka-teemalla :) Kesällä erityisesti aivan superihana alkuruoka on tämä mansikka-mozzarella-basilikaunelma. Aineksista saa helposti ja nopeasti koottua herkullisen, raikkaan ja kauniin alkupalan. Tämä on myös terveellinen setti joten jee sillekin!

Tähän herkkuun tarvitset:
Tuoreita mansikoita (n. 5 mansikkaa per nenä)
Basilikan lehtiä (nippu riittää jo pitkälle!)
Mozzarellaa (n. puolikas mozzarellapallo per nenä)
Extra virgin oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
Chiliä

Aloita asettelemalla pari basilikan lehteä lautasen pohjalle. Lisää basilikan lehtien päälle siivu mozzarellaa ja sen päälle pari siivua mansikkaa. Lisää tähän väliin pari tippaa extra virgin oliiviöljyä tai chili-öljyä, ripaus mustapippuria, chiliä ja suolaa. Voit lisätä taas pari basilikan lehteä tähän päälle, sitten mozzarella ja pari siivua mansikkaa. Mausta kuten edellä. Jatka näin kunnes joka keossa on n. puolikas mozzarellapallo. päällimmäiseksi mansikkaa ja/tai pari pientä basilikan lehteä.
Voit koristella pieneksi silputulla basilikalla (ripottele kasan päälle ja vähän lautasen reunoille).

Kuva © Kalle Laine

Mainokset
  1. Make
    25/06/2010 09:00

    Näytttää hyvältä!! Hauskaa Jussia!!;)

  2. 25/06/2010 20:37

    Joo tuo on niin herkkua! Täytyykin itse taas väsäillä muutama pino kesän kunniaksi :) Kiitos kommentista ja iloista, herkullista Jussia! :)

  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: