Etusivu > Alkuruoka > Täytetyt portobellosienet

Täytetyt portobellosienet

Portobellosieni alkupala

Täytetty portobellosieni

4 isoa portobellosientä
3 kevätsipulin vartta TAI
4 kevätsipulia
1 ruukku basilikaa
2-3 rkl oliiviöljyä
0,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
4 viipaletta parmankinkkua
1 pss mozzarellaa

Silppua sipulinvarret ja basilika. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulinvarret öljyssä. Mausta silputulla basilikalla, suolalla, pippurilla ja balsamiviinietikalla. Nostele täyte sienille ja revi sipulisilpun päälle mozzarellaa. Kuumenna sieniä uunissa 250 asteessa, kunnes juusto sulaa. Koristele sienet parmankinkulla ja basilikalla.

Kuvat:
1 Täytetty portobellosieni
© Hanna Stolt
Reseptilähde:
Viides Glorian ruokakirja
Mainokset
Kategoriat:Alkuruoka Avainsanat: , , ,
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: